Šampanjec z jagodami
					    					
					    					
					    					
  
					domač zöbel, meso iz tünke, zelenjava
										     				      
				 
					    					
  
					z domačimi rezanci,  reprezentančne jedi
					
					     				      
				 
					    					
  
					kislo-sladka iz domačih jabolk,  reprezentančne jedi
					
					     				      
				 
					    					
  
					nadev iz ajdove kaše / v času rasti vinske trte,  ekskluzivne jedi
					
					     				      
				 
					    					
  
					Piščančji zrezki s skutnim nadevom,  reprezentančne jedi
					
					     				      
				 
					    					
  
					zrezek v sladkasti omaki iz suhih sliv
										     				      
				 
					    					
					    					
					     				      
				 
					    					
  
					s porom in bučkami,  reprezentančne jedi
					
					     				      
				 
					    					
					    					
					    					
					     				      
				 posebaj bogat jedilnik, kjer gostom na začetku ponudimo šampanjec in obložene kruhke. Po samih juhah pa sledi topla predjed - trtni zvitki - v času rasti vinske trte. Izven tega obdobja se lahko postrežejo ohrovtovi zvitki. Nato sledi več hodov reprezentančnih jedi, kjer izstopajo ocvrti, s skuto nadevani, piščančji zrezki. Kot prilogo izpostavljamo še gratinirano cvetačo in zapečeno ajdovo kašo, celo pojedino pa zaključimo z okusno čokoladno rezino.
lahko pa dodate tudi POSAMEZNO jed na svoj jedilnik s klikom na 