Šampanjec z jagodami
domač zöbel, meso iz tünke, zelenjava
z domačimi rezanci,  reprezentančne jedi
kislo-sladka iz domačih jabolk,  reprezentančne jedi
nadev iz ajdove kaše / v času rasti vinske trte,  ekskluzivne jedi
Piščančji zrezki s skutnim nadevom,  reprezentančne jedi

zrezek v sladkasti omaki iz suhih sliv
s porom in bučkami,  reprezentančne jedi
posebaj bogat jedilnik, kjer gostom na začetku ponudimo šampanjec in obložene kruhke. Po samih juhah pa sledi topla predjed - trtni zvitki - v času rasti vinske trte. Izven tega obdobja se lahko postrežejo ohrovtovi zvitki. Nato sledi več hodov reprezentančnih jedi, kjer izstopajo ocvrti, s skuto nadevani, piščančji zrezki. Kot prilogo izpostavljamo še gratinirano cvetačo in zapečeno ajdovo kašo, celo pojedino pa zaključimo z okusno čokoladno rezino.
lahko pa dodate tudi POSAMEZNO jed na svoj jedilnik s klikom na 