Šampanjec z jagodami
domač zöbel, meso iz tünke, zelenjava
z domačimi rezanci,  reprezentančne jedi
česnova smetanova juha
v vinski omaki, opečeni na gorčici in začinjeni s timijanom,  reprezentančne jedi
polnjen s šunko in špinačo,  reprezentančne jedi

v omaki z grozdnimi jagodami sotiranimi na maslu
na domač način s čebulo in smetanovim prelivom
pripravljeni doma po "babičino", sotirani na maslu
"štrudelj" z bogatim nadevom - Zavitek z makom, jabolkami in sirom,  reprezentančne jedi
Bogat menu primeren za posebne slavnostne dogodke. Odpremo ga s šampanjcem in preizkusimo prleško tunko. Glavne jedi so reprezentančne jedi bogatih sestavin in zelo vpadljive za naše oči in okus. Tudi prilogi poudarjata domače prleške stare jedi, ki nas popeljejo po spominih naših babic in dedkov. Jedi postrežemo več hodih. Za konec pa dodamo piko na i z bogatim zavitkom. Vsem tem hodom jedi sledimo z domačo kapljico naših vinogradov.
lahko pa dodate tudi POSAMEZNO jed na svoj jedilnik s klikom na 