Okusi Slovenije so okusi lokalne narave: zelenjave s povsod značilnih vrtov, žit z lokalnih polj, divje hrane iz zelene narave, sadja iz sadovnjakov in gozdov ene od najbolj gozdnatih evropskih držav, tradicionalno pripravljenih mesnih jedi in mlečnih dobrot s pašnikov, medu svetovno znanih slovenskih čebel.
vzrok: ker ne ponujamo predzamrznjenih, nesvežih, naprej pripravljenih jedi
Ceniki so sestavljeni po sistemu: 1-1-1, 2-2-2, 2-2-3 oz. 2-3-2 in 3-3-3
2-3-2 pomeni: 2x juha, 3x glavna jed, 2x priloga - vsakemu jedilniku pa pripada tudi solata in sladica.
Tako je določena osnovna cena. Ta se lahko spremeni glede na (-) / (+) pri posamezni jedi!
priporočamo to jed (odziv strank,naše priporočilo) / vrsta mesa za pripravo te jedi / cena se nekoliko zviša za reprezentančne ali ekskluzivne jedi , lahko pa se cena zniža glede na tip. Določene jedi zahtevajo cenejše/dražje sestavine, različen čas priprave, itd,... zato se cena spremeni!